Zelfstandige - vrijeberoeper

Boekhouding en fiscaliteit Asse

Zelfstandige of vrijeberoeper: we brengen uw boekhouding in orde

Bent u zelfstandige ondernemer of vrijeberoeper? Met een vennootschapsvorm of als eenmanszaak? Maar ook met een beetje koudwatervrees als het op cijfers aankomt?

Bofina zet u op de goede weg wanneer u als zelfstandige of vrijeberoeper start als natuurlijk persoon. Na de beginjaren staan we u bij met advies om de financiële en fiscale basis van uw activiteit te verstevigen. We gaan na welke vennootschapsvorm het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

Optimaliseren van uw situatie als zelfstandige ondernemer en of vrijeberoeper

Het leven van een zelfstandige of vrijeberoeper is een bochtig parcours. Hebt u al eens nagedacht over uw sociaal statuut als natuurlijk persoon of eenmanszaak? Het zou kunnen dat uw omzet ondertussen zo sterk gestegen is dat u in verhouding veel of zelfs te veel belasting betaalt.

Bofina haalt alles uit de boekhoudkast om uw situatie te optimaliseren. We werken een stappenplan uit naar een meer stevige en zekere structuur, bijvoorbeeld een vennootschap. Ook adviseren we u over samenwerkingsvormen met collega’s in uw sector, zodat u zo weinig mogelijk zakelijke en financiële risico’s loopt.

Dankzij Bofina ligt u nooit meer wakker van uw boekhouding. Want alles is perfect in orde én op tijd. Smeed grootse plannen voor de toekomst, maar neem eerst contact op met ons.

Interesse?

Klik hieronder om een afspraak te maken.

Maak een afspraak